Stativ datumstämplar - egen text

Stativ datumstämplar - egen text

Trodat Professional – ergonomisk stämpel med egen text och design

Vill du kombinera både egen text och egen design i din stämpel? Vill du samtidigt att stämpeln ska kännas bra i handen även vid daglig användning, och att man inte ska behöva bli trött av att stämpla upprepade gånger? Då är Trodat Professional datumstämpel den idealiska stämpeln för dig!

Designa din egen högkvalitativa stämpel!

Med den här stämpeln får du möjlighet att skapa en unik och egen design, med en eller flera rader text, olika typsnittsstorlekar, möjlighet till linjering, olika storlekar på inramning, med mera. Den garanterar alltid rena och snygga avtryck. Datumstämpelns robusta stålkärna ger hållbarhet och stabilitet, och dess material och utförande i hög kvalitet gör den till en mästare i Trodats produktsortiment.

Stämpla klimatneutralt, ergonomiskt – och rent

Från och med 2013 är alla Trodat Professional stämplar klimatneutrala, som ett led i att långsiktigt skydda vårt klimat och vår miljö.

Datumstämpeln ligger perfekt i handen tack vare det ergonomiskt utformade handtaget. Avtrycket sker i en mjuk och rund stämpelrörelse. Även den enskildes arbetsmiljö blir med andra ord underlättad.

Brukar du få smutsiga fingrar medan du justerar datum? Inte med Trodat Professional. Denna stämpel har ett stabilt lock för stämpelbanden, som förhindrar kontakt med fingrar och håller händerna rena varje dag. Välkommen att beställa din egen logga i smart stämpelform – hör av dig till oss på Stämpelfabriken så hjälper vi dig!
 
Svart färg är arkivbeständig enligt ISO 11798

Se alla våra Datumstämplar
hiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhiddenhidden
  • Templates