Magnetskyltar

Magnetskyltar

Oavsett vad du är ute efter för typ av magnetskylt är du alltid varmt välkommen till oss på Stämpelfabriken i Linköping! Vi tillverkar skyltar efter dina personliga önskemål så att slutresultatet ska bli precis så som du har tänkt dig. Tveka inte att kontakta oss redan i dag så berättar vi mer! Du kan klicka på knappen nedan där det står ”Beställ” eller också kan du ringa oss eller skicka e-post.

Magnetskyltar för bilen

Denna smarta typ av skylt gör det möjligt för dig att själv välja vid vilka tillfällen du vill representera företaget eller inte när du ger dig ut på vägarna med bilen. Magnetskylten ger dig frihet på så vis att du kan bestämma om du vill låta verksamhetens logga eller budskap vara synlig när du kör.

För många som arbetar med en tjänstebil är detta ett ypperligt sätt att skilja på när du kör bilen privat och när du representerar företaget. Ett mycket smidigt alternativ helt enkelt!

De skyltar som vi erbjuder och tillverkar i vårt sortiment är av hög kvalitet med en god förmåga att fästa på bilen där du vill. På så vis behöver du inte oroa dig under färden ifall skylten skulle lossna. Den sitter där den ska.

Magnetskylt efter dina önskemål

Om du har bestämt dig för att köpa en magnetskylt av hög kvalitet kan du som sagt ta kontakt med oss på Stämpelfabriken. Tillsammans med dig kommer vi fram till hur din skylt ska se ut. Vi tillverkar alla möjliga storlekar och former! Du kan även få bilder och budskap tryckta på din skylt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med utformning och produktion efter dina önskemål. Vår förhoppning är att vi ska kunna leverera en skylt som du kan ha glädje och nytta av under lång tid framöver!

Om du vill tala med oss personligen och är i närheten kan du besöka vår fysiska butik i Linköping. Annars går det alltså minst lika bra att ringa eller skicka e-post till oss så återkommer vi så fort vi kan för att ge dig svar på dina frågor.

Magnetskylt
Magnetskylt

Order Form

Information om din offert

  • Kontaktinformation

Så här får du en offert:

  • 1. Välj antalet du vill ha offert på
  • 2. Fyll i dina uppgifter
  • 3. Skicka din förfrågan
  • 4. Du får svar inom 24 timmar