Stämpeldynor

Stämpeldynor av hög kvalitet

Gör intryck - lämna ett avtryck som håller! Med våra stämpeldynor är du garanterad en pålitlig stämpling år efter år. En stämpel med separat stämpeldyna har oerhört många användningsområden och ger samtidigt ett genuint klassiskt intryck till dina trycksaker, prints och din bokföring. Välkommen att beställa våra prisvärda stämpeldynor online!

Stämpeldynor med lång livslängd

Hos Stämpelfabriken kan du beställa stämpeldynor för alla tänkbara ändamål. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av stämpeldynor som håller hög kvalitet och ger bra avtryck. Välj mellan:

  • Klassiska stämpeldynor i svart, vitt, rött, grönt eller blått
  • Stämpeldynor i olika storlekar och format
  • Ofärgade stämpeldynor att färga in på egen hand, för ännu större flexibilitet

Om du inte hittar den stämpeldyna just du söker, är du varmt välkommen att kontakta oss på Stämpelfabriken så hjälper vi dig att hitta rätt.
Investera i förstklassiga stämpeldynor - och sätt en riktig kvalitetsstämpel på din verksamhet!

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. 179,00:-
  2. 179,00:-
  3. 275,00:-
  4. 115,00:-
  5. 220,00:-
per sida

FAQ

Hur vet jag vilken stämpeldyna jag ska köpa?
Vi har stämpeldynor både i olika storlekar och färger. Om du är osäker kontakta oss så hjälper vi till med vilken som behövs 013-356800

Hur byter jag en inbyggd stämpeldyna på en stämpel?
Det är väldigt smidigt att byta stämepldyna. Tryck ihop stämpeln och tryck ut dynkassetten ur stämpeln sedan sätter du in en ny kassett.

Kan man fylla på en stämpeldyna med färg?
Ja det går bra att fylla på med färg. När du fyller på färg ställer du stämpeln i upprätt läge och droppar färgen i skaftet. Låt den sedan stå över natten.