Leantavlor

Leantavlor

En Lean-tavla ska vara så pedagogisk så att det är lätt för vem som helst att se vad som förmedlas. Man ska kunna stå tre meter ifrån och på några sekunder ha bildat sig en uppfattning av läget. Tavlan behöver förändras med tiden i takt med att verksamhetens behov förändras.
Att välja en tavla som är modulbaserad gör arbetet med att anpassa och förändra tavlan avsevärt enklare än om den tejpas. Tejpade Lean-tavlor är det vanligaste sättet. Dock är det jobbigt om man ska sätta upp många tavlor, tyvärr håller inte tejpen så länge heller utan släpper och hänger löst efter ett tag. Med Metodios färdiga tavlor och skrivbara magnetark slipper du det. De håller längre och är designade i samråd med experter inom visuell kommunikation för att vara tilltalande för ögat.
På denna sida finns exempel på några Lean-tavlor. Ta gärna kontakt om du vill göra en anpassning, eller om du har en egen design på en Lean-tavla som du vill ha hjälp med att tillverka. De kan även fås i din organisations grafiska profil.

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 4520,00 :-
  2. 3270,00 :-
  3. 4983,00 :-
Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering