Konteringsstämpel

 

KONTERINGSSTÄMPEL -

UNDERLÄTTA BOKFÖRINGEN PÅ FÖRETAGET!

Vill du ha bra koll på din bokföring? Då kan en klassisk konteringsstämpel vara det du söker! Vi på Stämpelfabriken erbjuder flera olika typer av stämplar i vår butik online. Behöver du något alldeles särskilt? Tveka inte inför att kontakta oss om du har frågor och funderingar. Vi lyssnar till dina önskemål för att kunna skräddarsy produkter efter dina specifika behov.

Du når oss via telefon och e-post alla vardagar – men om du har vägarna förbi kan du hälsa på i vår fysiska butik också!

Olika sorters konteringsstämplar

I utbudet finner du stämplar med olika avtryck så att du ska kunna hitta den variant som är lämplig för just din rutin vad gäller bokföringen. Samtliga stämplar är av märket Point och utrustade med flera fördelar:

  • Konteringsstämplarna är självfärgande så du slipper missfärgningar från separata stämpeldynor.
  • Stämplarna har ett inbyggt ställ, vilket gör att du utan problem kan använda ett ergonomiskt enhandsgrepp när du stämplar.
  • Konteringsstämplarna har ett stämpeltryck med tre, fyra eller fem kolumner, beroende på vad du har störst behov av att bokföra.
  • Stämplarnas avtryck finns i flera olika storlekar.

Specialstämpel för kontering

Behöver du en specialstämpel? Tveka inte att kontakta oss, vi skräddarsyr gärna din produkt. Du når oss via telefon och e-post alla vardagar – men om du har vägarna förbi kan du också hälsa på i vår fysiska butik: Stämpelfabriken i Linköping. Välkommen!

 

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 440,00 :-
  2. 465,00 :-
  3. 465,00 :-
  4. 465,00 :-
  5. 465,00 :-
  6. 440,00 :-
Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering