Numrering och datum

Datumstämplar med siffror och datum

Stämplar med datum och numrering

Behöver du en klassisk datumstämpel som stämplar både datum och en sifferkombination? Här hittar du två av våra datumstämplar från Reiner, som är ett perfekt alternativ när du vill ha ett högkvalitativt stämpelavtryck och en klassisk utformning på avtryck. Perfekt för dig som behöver stämpla inkomna dokument så väl som försändelser eller bokföringsmaterial av olika slag.

Våra Reinerstämplar har en stilren design till både konstruktion och funktion. Datumstämplarna har kromade detaljer och därför en tydlig tyngd i sin konstruktion, vilket ger ett stabilt stämpelavtryck – varje gång du stämplar.

Här hittar du: 

  • Modell 9: som stämplar datum samt en 6-siffrig nummerserie. 
  • Modell DN 53: som stämplar datum samt en 5-siffrig nummerserie.
 

Oavsett vilken variant av dessa klassiska datumstämplar du väljer, garanterar vi högkvalitativa stämpelavtryck med jämn och fin färgfördelning i varje stämpling. Datum och siffror går enkelt och snabbt att justera och ändra. Om färgen skulle ta slut kan du enkelt och smidigt beställa extra stämpeldynor från oss på Stämpelfabriken.

Vill du veta mer om våra olika typer av datumstämplar? Ta gärna kontakt med oss på Stämpelfabriken, vi hjälper dig gärna att hitta den datumstämpel som passar er verksamhet bäst!Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida