Pagineringsstämplar

Pagineringsstämplar

En pagineringsstämpel är en mycket praktisk lösning när exempelvis dokument, kvitton, fakturor eller olika intyg är i behov av att märkas med siffror. Kanske arbetar du med broschyrer eller fanzines, akademiska och högskolerelaterade dokument eller sammanställningar? Paginera på ett smart och enkelt sätt med våra olika modeller av pagineringsstämplar.

Praktiska stämplar med paginering

På en pagineringsstämpel ställer du enkelt in de siffror som du behöver använda och ändrar sedan dessa efter behov, växla till exempel mellan att markera när en räkning är betald, till att paginera fakturor, eller till att notera när ett brev ankommit och besvarats.
Då våra stämplar med paginering är så flexibla, kan dem med fördel användas till många olika arbetsområden. Dess inbyggda och utbytbara färgdyna hindrar även onödigt kladd eller färgfläckar på stämplingsunderlag, vilket stämplar med separata färgdynor kan orsaka.

Högsta kvalitet på stämplar

På stämpelfabriken erbjuder vi enbart stämplar som är smidiga, stabila och av väldigt god kvalitet. Stämplar är ett verktyg som har använts i många sekel utan att gå ur tiden, tack vare sin suveräna funktionalitet. Stämplarnas funktioner utvecklas ständigt, och idag kan man köpa en stämpel för varje ändamål. Sifferstämpel så väl som pagineringsstämpel eller andra typer av stämplar och tillbehör. Vilken variant du än väljer så garanterar vi att du får en stämpel som ger ett stilrent och snyggt intryck för smidig märkning och numrering.


När du köper stämplar online från oss på Stämpelfabriken, är leveranstiden alltid 2 - 4 dagar.

Om du har frågor kring våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss!

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 680,00 :-
  2. 680,00 :-
  3. 850,00 :-
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering