Pagineringsstämplar

Pagineringsstämplar

En pagineringsstämpel är en mycket praktisk lösning när exempelvis dokument, kvitton, fakturor eller olika intyg är i behov av att märkas med siffror. Kanske arbetar du med broschyrer eller fanzines, akademiska och högskolerelaterade dokument eller sammanställningar? Paginera på ett smart och enkelt sätt med våra olika modeller av pagineringsstämplar.

Praktiska stämplar med paginering

På en pagineringsstämpel ställer du enkelt in de siffror som du behöver använda och ändrar sedan dessa efter behov, växla till exempel mellan att markera när en räkning är betald, till att paginera fakturor, eller till att notera när ett brev ankommit och besvarats.
Då våra stämplar med paginering är så flexibla, kan dem med fördel användas till många olika arbetsområden. Dess inbyggda och utbytbara färgdyna hindrar även onödigt kladd eller färgfläckar på stämplingsunderlag, vilket stämplar med separata färgdynor kan orsaka.

Högsta kvalitet på stämplar

På stämpelfabriken erbjuder vi enbart stämplar som är smidiga, stabila och av väldigt god kvalitet. Stämplar är ett verktyg som har använts i många sekel utan att gå ur tiden, tack vare sin suveräna funktionalitet. Stämplarnas funktioner utvecklas ständigt, och idag kan man köpa en stämpel för varje ändamål. Sifferstämpel så väl som pagineringsstämpel eller andra typer av stämplar och tillbehör. Vilken variant du än väljer så garanterar vi att du får en stämpel som ger ett stilrent och snyggt intryck för smidig märkning och numrering.


När du köper stämplar online från oss på Stämpelfabriken, är leveranstiden alltid 2 - 4 dagar.

Om du har frågor kring våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss!

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. 999,00:-
  2. 865,00:-
  3. 865,00:-
per sida

Pagineringsstämplar

Paginera på ett smart och enkelt sätt med våra olika modeller av stämplar. En pagineringsstämpel är en mycket praktisk lösning när exempelvis dokument, kvitton, fakturor eller olika intyg är i behov av att märkas med siffror.

Praktiskt med pagineringsstämpel

Ställ enkelt in de siffror som du behöver använda och ändra efter behov; pagineringsstämpeln är flexibel och med den kan du kan lätt markera när en räkning är betald. Dess inbyggda och utbytbara färgdyna hindrar onödigt kladd som separata färgdynor kan orsaka. Med ett simpelt stämpeltryck märker du enkelt sådant som exempelvis behöver datummärkas. Noteringen kan handla om sådant som när man fick eller besvarade ett brev.

Stämplar av god kvalitet

Stämplarna för paginering är smidiga, stabila och av väldigt god kvalitet. I sekel har stämplar använts och de går aldrig ur tiden på grund av dess suveräna funktionalitet. De utvecklas ständigt och idag kan man köpa en stämpel för varje ändamål. Vilken typ du än väljer så garanterar vi att du får en stämpel som ger det rätta och seriösa intrycket av numrering. Här nedanför kan du ta del av våra olika pagineringsstämplar. När du köper stämplar online så är leveranstiden 2-4 dagar.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring våra produkter, så hjälper vi dig. Beställ online redan idag!