Packtejp

Packtejp med tryck i PVC

Om du har ett företag som behöver packa och försluta saker och ting har du möjlighet att beställa packtejp med tryck hos oss på Stämpelfabriken. Vi erbjuder olika typer av tejp i PVC i olika storlekar. Du har möjlighet att beställa din tejp med olika bakgrund – välj mellan halvblank, brun, vit eller transparant bakgrund. Tejpen är av hög kvalitet och fäster ordentligt.

Packtape med tryck

Våra produkter tål kyla bra vilket kan vara bra att veta. Likaså är det viktigt att tänka på att du förvarar den i rumstemperatur – dock inte i direkt solljus. Vi erbjuder även tejphållare i sortimentet.

Vi hjälper dig att välja rätt packtejp

Behöver du packtejp med tryck på till ditt företag? Kontakt oss på Stämpelfabriken i Linköping redan i dag så hjälper vi dig och skräddarsyr din tejp efter dina önskemål. Du når oss via telefon och e-post eller så kan du komma till vår fysiska butik om du vill träffa oss personligen.

Med en smart tejp gör du reklam för din verksamhet varje gång du skickar ut en beställning till dina kunder. För att det ska bli så som du tänkt dig utformar vi din text och eventuellt motiv på tejpen så att du blir nöjd med slutprodukten!

Kartongförslutare

H15 till packtape Hot Melt 215:-
SD3 till packtape PVC 215:-
Packtape med tryck
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. 200,00:-
  2. 200,00:-
  3. 200,00:-
per sida