Företagsflaggor

Flaggor

Företagsflagga & flaggor med eget tryck

En företagsflagga eller flaggor med eget tryck som fladdrar tjusigt i vinden utanför din verksamhets lokaler ger ett intryck av att det handlar om ett seriöst företag när dina potentiella kunder eller gäster anländer. Dessutom är det inte bara för kundernas skull – på det här viset får ditt varumärke synas ordentligt och din grafiska profil får den uppmärksamhet den förtjänar! Passa på att designa en flagga som representerar den stolthet du känner över din verksamhet.

Från idé till färdig företagsflagga

När du har bestämt dig för att du vill imponera med en flagga med eget tryck är du varmt välkommen till oss på Stämpelfabriken. Då hjälper vi dig med dess utformning och lägger fram ett förslag på hur det skulle kunna se ut. Tänk på att väder, vind och föroreningar i luften sliter på tyget om du ska låta dem sitta uppe dygnet runt. De företagsflaggor som vi erbjuder tillverkas av högsta kvalitet och beräknat på hur mycket de slits får du ha i åtanke att du lär behöva mellan två och tre flaggor varje år.

Olika tygkvaliteter

De flaggor som finns i vårt sortiment har olika kvalitet vilket avgör hur prisbilden ser ut också. Tveka inte att konsultera med vår personal för att komma fram till vilket alternativ och vilken tygkvalitet som passar dig bäst.

Vi har exempelvis marinpolyester, 165 gram, som är extremt slitstarkt samtidigt som detta tyg lämpar sig bra för tryck. Det tjockare tyget bidrar till en längre och bättre hållbarhet och för att öka din flaggas livslängd sys den med dubbel söm.

Vidare har vi även en variant i stickad polyester, 115 gram, vilket innebär att den är lite lättare och därmed har möjlighet att fladdra även om vädret bjuder på svagare vindare. Även denna flagga sys med en dubbel söm.

Företagsflaggor Flagga med tryck

Flaggexpress
– när det är riktigt bråttom!

Ibland kan det vara brådskande att få sin företagsflagga av olika anledningar. Kanske har du glömt bort att göra din beställning inför en kommande mässa eller övriga evenemang? Då kan du andas ut. Vi erbjuder en tjänst som vi kallar för Flaggexpressen. Det betyder att du kan få din flagga med eget tryck på inom 5 dagars varsel efter det att du har godkänt korrekturen. Detta gör vi mot 25% tillägg på det ordinarie priser på flaggan.

Företagsflaggor snabb leverans
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida