Stämpla 4-färg

Stämpel 4-färg, Colop E-Mark med tillbehör


Stämpelfabriken erbjuder den elektroniska Colop E-Mark med tillbehör. Med Colop E-Mark kan du utföra professionella 4-färgsavtryck på ett innovativt och modernt sätt. Det är en elektrisk märkningsprodukt som du kan använda till allehanda stämplingar, t.ex. loggor, bilder eller texter. Den fungerar till absorberande material, såsom papper och kartong, men också glas och plast då det finns möjlighet att stämpla etiketter som sedan kan appliceras på de olika materialen. Med Colop E-Mark behöver du endast en stämpel, eftersom den sköter alla sorters avtryck, såsom streckkoder, artikelnummer och övrig information. Den är dessutom flexibel och mobil och kan därför med enkelhet tas med på resor. Oavsett vilket stämplingsbehov som uppkommer på företaget, så löser Colop E-Mark avtrycken på ett banbrytande och modernt sätt.

 

Tillbehör – bläckpatron till Colop E-Mark

Bläckpatronen håller länge och är specialanpassad för Colop E-Mark. Den klarar ca 15 000 avtryck med mått 14 x 100 mm, men naturligtvis kan denna siffra variera beroende på avtryckens storlek. Bläckpatronen ger fullfärgstryck och är enkel att byta ut.

 

Colop E-Mark är framtidens stämpelprodukt

E-Mark är en liten, smidig stämpel med innovativa, moderna lösningar. Med hjälp av en nedladdad app, så kan du skapa och spara mallar för avtryck. Givetvis finns även färdiga mallar där du endast behöver justera informationsinnehållet utefter de behov du har. Informationen från appen förs sedan över via WI-FI till Colop E-mark-stämpeln. Du kan variera stämpeln på ett banbrytande sätt och utföra den mest moderna typen av avtryck, som vanliga stämplar inte kan genomföra. När du köper Colop E-mark så ingår allt du behöver för att utför stämplingen, vilket är bläckpatron, startguide, USB samt en laddningskabel. Colop E-Mark är lätt att använda och fungerar på de flesta släta och absorberande ytor.


Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. 465,00:-
  2. 3230,00 :-
per sida