Colop E-Mark

En elektronisk stämpel- och märkningsprodukt för professionella 4-färgsavtryck. Med den flexibla och mobila Color E-mark kan du variera fullfärgsavtrycken helt efter de olika behov som kommer upp i verksamheten. Variera avtrycken, hur, när och var du vill – du får ett utmärkt kontorsverktyg, perfekt lämpad för stämpling av mappar, dokument och annan kontorsutrustning. Den underlättar all typ av logistik, då du dessutom kan stämpla dokument med artikelnummer, streckkoder samt annan information. Oavsett om du ska stämpla en logga, bild eller text, så får du proffsiga avtryck på kartong, papperspåsar, brevomslag och papper etcetera. Även glas och plast kan märkas med hjälp av att man stämplar på etiketter. 

Köp bläckpatron här.

Läs mer om e-mark och dess användningsområden här https://emark.colop.com/

3230,00 :-

Så använder du stämpelprodukten Colop E-mark

Utöver stämpelprodukten, så inkluderas en startguide, bläckpatron, USB- och en laddningskabel i leveransen. Med hjälp av en app som du laddar ner, kan du sedan skapa egna avtryck och sedan spara mallarna för eventuell framtida användning. Sedan överför du informationen via WI-Fi från din digitala enhet till märkningsprodukten. Här har du dessutom möjlighet till extra långa avtryck, som traditionella stämplar inte kan utföra. Storleken på utskriften är upp till 150 mm bred och höjden kan bli 14 mm i en sidleds rörelse. Upplösningen är upp till 600 dpi.

E-marks – framtidens stämpelprodukt med många användningsområden

Colop e-marks är den moderna stämpelprodukt som leder oss in i framtiden. E-marks är liten och är enkel att ta med på exempelvis affärsresan. Behöver du ändra mallarna, så gör du det snabbt och enkelt på din digitala enhet helt kostnadsfritt. Skapa det individuella uttryck du önskar och applicera på alla sorters släta och absorberande ytor. Det finns färdiga mallar för dig som snabbt vill skapa ett eget tryck.