Fasadskylt

Fasadskylt – Från tillverkning till montering

När du är i behov av en professionell fasadskylt till ditt företag eller varumärke är du varmt välkommen till oss på Stämpelfabriken så hjälper vi dig från början till slut genom hela processen. Det finns nämligen olika typer av skyltar och tillsammans med dig kommer vi fram till det mest lämpliga alternativet. Därefter ska det talas om bygglov och montering. Du behöver inte känna dig orolig – vi finns här för dig!

LED och neonskyltar

I dag erbjuder vi så kallade LED-skyltar i vårt sortiment och detta är ett alternativ vad gäller belysning som tar över neon allt mer numera. LED står för Light Emitting Diod och kan översättas till lysdiod på svenska. Anledningen till varför du ska välja en LED-skylt som fasadskylt har att göra med att du kan se fram emot en lång livslängd med låg energiförbrukning, ordentlig ljusstyrka och uthållighet vid transport.

Men vi har så klart också neonskyltar i utbudet för den som vill ha en riktig klassiker! Här kan du få dina neonrör i mer eller mindre alla möjliga härliga färger som finns. Fördelarna med denna typ av skylt är också att den har lång livslängd samt ger ett bra ljus.

Plåt- och fasadskyltar

Du kan även köpa den vanligaste typen av fasadskylt i form av en slags ljuslåda. Här lyser ljuset genom akrylplast oavsett om den är folierad eller ej. Antingen är fronten tillverkad helt och hållet i akrylplast eller också tillverkas den i en utfräst aluminiumplåt. Vad gäller ljuskällan i denna skylt är det allra vanligast med lysrör – dock innebär detta alternativ hög energiförbrukning och kort livslängd varpå allt fler väljer LED i stället. Dock är ljuslådan ett prisvärt alternativ med bra ljusstyrka och flera möjligheter att variera sig.

Du kan även köpa plåtskyltar hos oss på Stämpelfabriken och detta är dessutom det billigaste alternativ du kan välja. Detta betyder helt enkelt att du får mycket skylt för dina pengar. Det är lätt att tillverka en plåtskylt och även denna ger dig möjlighet till variation via printad eller skuren folie. Någonting vi dock rekommenderar samtliga är att belysa skylten under kvällar och nätter.

Företagsskyltar