Datumstämplar

Datumstämpel – För många olika behov

Att hålla koll på dagarna på olika typer av dokument blir enkelt med en datumstämpel. Det kan finnas flera olika anledningar till varför du behöver märka papperna med dagens datum och här hos oss på Stämpelfabriken kan du välja mellan flera olika typer av snygga, billiga stämplar av hög kvalitet.

Vår förhoppning är att du ska hitta det du söker här på hemsidan men om du mot förmodan inte gör det – tveka inte att höra av dig! Vi finns här för att hjälpa dig och du har möjlighet att ringa, skicka e-post eller besöka vår fysiska butik som ligger belägen i Linköping.

Olika sorters datumstämplar

I vårt sortiment erbjuder vi olika typer av datumstämplar som du kan använda för att datera olika dokument samtidigt som den ger dig möjlighet att representera ditt företag. Hos oss på Stämpelfabriken kan du köpa allt från varianter för separat dyna liksom självfärgande som enbart trycker datum. Du kan också beställa egendesignade stämplar där du kan välja till om du vill ha en personlig text eller logotyp!

Vad du än behöver för typ av stämpel för att datera dina papper kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell för dig och din firma.

Order Form

Information om din offert

  • Kontaktinformation