Brännstämpel med egen text

Brännstämpel ALK original för trä, läder och plast

En brännstämpel som levereras komplett med elektrisk kolv. Med den högkvalitativa brännstämpeln kan du enkelt och smidigt märka trä, plast och läder. Oavsett om du önskar en typbeteckning, logotype eller namn, så ordnar vi det till dig. Skall du bränna på plast och läder bör du köpa till en effektreducerare. Ev. tillkommer en logokostnad på - 225 kr.

Vid större avtryck eller speciallösningar kontakta oss på [email protected]

Max: 250 tecken

Kompatibla filändelser för uppladdning: eps, pdf, ai, jpg, png, cdr

2290,00 :-

Stämpelns egenskaper

  • - 2 rader standardtypsnitt, max 60 mm bred
  • - Brännstämpeln utformas med gravyr efter kundens önskemål. 
  • - Brännstämpeln djupgraveras i mässing för märkning på trä, plast, läder etc.
  • - Bestående resultat

Stämpelns användningsområden

Brännstämpel standard används på läder, plast, trä och passar därför inom träverkstäder och andra tillverkningsområden där man vill ha en bestående produktmärkning. Den används med fördel som stöldmärkning av t.ex verktyg, träemballage, träprodukter och den går även bra att bränna i plast, läder samt gummi. Stämpeln ger en effektiv brännmärkning, lämplig för exempelvis ID-märkning för att visa produktens tillhörighet.

Fördelar med brännstämpeln

Fördelen med brännstämpeln är att du får bestående resultat på trä, plast- eller läderprodukter, vilket gör stämpeln extra lämpad för stöldbegärliga produkter som exempelvis tv-apparater, datorer etc. Med denna väl beprövade brännmärkare får du professionell märkning på dina original - en väl beprövad märkare som ger en fin brännstämpling.