Stämpelfabriken: stämplar och märkning – sedan 1964

Vi tror på välgjord exponering. Det har vi gjort i mer än ett halvt sekel nu.
Därför vill enbart leverera den kvalitet som vi vet ger det allra bästa resultatet, och som ger din verksamhet den värdefulla exponering ni är värda.
Hos oss på Stämpelfabriken finner du ett stort sortiment av högkvalitativa stämplar för alla tillfällen, allt från företagsstämplar till sigillstämplar och möjligheter för dig som kund att själv designa motivet och designen till din egen stämpel.
Vi vet att marknadens behov är många och skiftande. Därför kan du hos oss hitta - förutom stämplar - ett mycket stort urval av bland annat skyltar, flaggor, visitkort och mycket mer.

Specialanpassade lösningar för just dina behov

Kanske behöver ni specialanpassade trycksaker eller stämplar för mjuka material? Perfekt för fina avtryck i allt från tvål till kakor.
Kanske är ni ute efter snygga giveaways till mässan eller eventet? Vi trycker ert valda motiv eller logga på allt från musmattor till vattenflaskor och mycket mer.
För oss på Stämpelfabriken kommer alltid våra kunders behov främst. Vi tror på genomarbetade koncept, och genuina tydliga möjligheter till exponering.

Behöver du en speciallösning för just ditt företag? Hör gärna av dig till oss på Stämpelfabriken – vi hittar lösningar till dina utmaningar!

 

Kontakt:

Algolgatan 10
583 30 Linköping
Tel: 013-35 68 00
Email: [email protected]

Öppettider: Måndag - Fredag 8.00 - 16.00

Semesterstängt V29 och V30

  

Medlem av:

 Svenska Stämpelfabrikantföreningen