Vitprägling - prägla papper

Vitprägling

Med vitprägling får du möjlighet att ge olika typer av dokument, kontrakt, brev och andra sorters varierande pappershandlingar ett riktigt lyft! Hos oss på Stämpelfabriken i Linköping kan du beställa allt du behöver för att prägla med denna metod. Det är väldigt enkelt!


Vi finns här för att kunna hjälpa dig genom hela processen från idé till text- och design samt motivframställning. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller också kan du titta in i vår fysiska butik.

Vitprägling innebär att man höjer texter och motiv en liten bit så att det skapar en snygg och exklusiv känsla. Du kan använda denna form av märkning för att till exempel dekorera dokument med logotyper, exlibris stämplar, namn och liknande. Med hjälp av präglingen kan du också garantera äktheten på speciella dokument och handlingar på ett tjusigt sätt.

Trodat Vitpräglingstång

Den höga kvalitén och hållbarheten gör Trodat vitpräglingspress till världsledare. De är en favorit bland notarier, företag, ingenjörer och myndigheter, garanterar rena intryck med minimal ansträngning.

Oavsett om det är en företagslogotyp, en privat adress eller något kreativt, det finns inga gränser för antalet ansökningar från Trodat vitpräglingspress.

PERFEKT AVTRYCK
Trodat vitpräglingspress har en tydlig indikation när intrycket görs ordentligt ("KLICK") och positioneringsmärken garanterar perfekt placering av avtrycket.

MINSTA ANSTRÄGNING
Den betydande kraftreduceringen jämfört med tidigare modeller gör det möjligt att skapa ett vackert och detaljerat intryck med minimal ansträngning.

HAND ELLER BORDSMODELL
Mångsidig användning som med bordsstället som tillbehör

ÖVERGÅENDE ERGONOMI
Trodat vitpräglingspress är ergonomiskt utformad, vilket gör den bekväm att hålla och lätt att bära

Startkostnad 200kr tillkommer, ev originalkostnad kan tillkomma.


Välkommen att beställa din personliga präglingspress online hos oss på Stämpelfabriken!


Vitpräglingstång
Vitprägling-etiketter
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 925,00 :-
  2. 825,00 :-
  3. 925,00 :-
  4. 175,00 :-
  5. 450,00 :-
  6. 195,00 :-
  7. 195,00 :-
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering