Pagineringsstämplar

Pagineringsstämplar

Paginera på ett smart och enkelt sätt med våra olika modeller av stämplar. En pagineringsstämpel är en mycket praktisk lösning när exempelvis dokument, kvitton, fakturor eller olika intyg är i behov av att märkas med siffror.

Praktiskt med pagineringsstämpel

Ställ enkelt in de siffror som du behöver använda och ändra efter behov; pagineringsstämpeln är flexibel och med den kan du kan lätt markera när en räkning är betald. Dess inbyggda och utbytbara färgdyna hindrar onödigt kladd som separata färgdynor kan orsaka. Med ett simpelt stämpeltryck märker du enkelt sådant som exempelvis behöver datummärkas. Noteringen kan handla om sådant som när man fick eller besvarade ett brev.

Stämplar av god kvalitet

Stämplarna för paginering är smidiga, stabila och av väldigt god kvalitet. I sekel har stämplar använts och de går aldrig ur tiden på grund av dess suveräna funktionalitet. De utvecklas ständigt och idag kan man köpa en stämpel för varje ändamål. Vilken typ du än väljer så garanterar vi att du får en stämpel som ger det rätta och seriösa intrycket av numrering. Här nedanför kan du ta del av våra olika pagineringsstämplar. När du köper stämplar online så är leveranstiden 2-4 dagar. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring våra produkter, så hjälper vi dig. Beställ online redan idag!

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 680,00 :-
  2. 680,00 :-
  3. 815,00 :-
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering