Konteringsstämpel

Konteringsstämpel

Konteringsstämpel - Underlätta bokföringen

Om du är i behov av en så kallad konteringsstämpel för att underlätta för dig själv när det gäller bokföringen så är du varmt välkommen till oss på Stämpelfabriken i Linköping. Vi erbjuder flera olika typer av stämplar som du kan välja mellan i vår butik online. Behöver du något alldeles särskilt? Tveka inte inför att kontakta oss om du har frågor och funderingar. Vi lyssnar till dina önskemål för att kunna skräddarsy produkter efter dina specifika behov.

Du når oss via telefon och e-post alla vardagar – men om du har vägarna förbi kan du hälsa på i vår fysiska butik också!

Olika sorters konteringsstämplar

Hos oss på Stämpelfabriken hittar du som sagt flera olika typer av konteringsstämplar liksom speciellt framtagna modeller för dina behov. Med denna sorts stämpel har du möjlighet att märka alla dina verifikat korrekt.

I utbudet finner du stämplar med olika avtryck så att du ska kunna hitta den variant som är lämplig för just din rutin vad gäller bokföringen. Kanske räcker det med en av standardmodellerna eller också behöver du något särskilt? Hör av dig till oss så hjälper vid dig att hitta rätt stämpel för dig och din verksamhets bokföring.

Order Form

Information om din offert

  • Kontaktinformation