Kontorsstämplar

Kontorsstämplar

Stämplar för kontoret

Hos Stämpelfabriken kan du beställa kontorsstämplar och personliga stämplar med ergonomiska handtag som sparar kraft när du stämplar mycket. Att ha en stämpel på kontoret underlättar handläggandet av dokument och kan också vara praktiskt vid ärendehantering. Dessutom ger det ett proffsigt intryck! Välj mellan datumstämplar, smidiga fickstämplar, kontrollstämplar och andra företagsstämplar. Det finns bland annat ergonomiska stämplar, automatiska och manuella handstämplar och mycket mer.

Även om den geniala funktionen och principen är densamma som den varit i sekel, har utvecklingen av stämplar gått framåt. Idag finns personliga stämplar för varje tillfälle. Du kan välja färger, motiv och budskap friare än någonsin och du kan till och med bygga din egen kontorsstämpel. Vilken typ och vilket motiv du än väljer så vet du att stämplingen kommer att ge den där rätta känslan och det definitiva avtrycket som bara en fysisk stämpel hanterad av en människa kan ge. Välj stämpeltyp nedan och börja att bygga din egen stämpel!

Point Kontorstämpel

POINT Kontorsstämpel

Självfärgande handstämpel för kontorsbruk,stämpeln har ett ergonomiskt handtag som sparar kraft när du stämplar mycket. En fjädermekanism gör att du alltid får ett snyggt avtryck och sparar färg. Point har ett genialiskt stämpelställ där du med  enhandsgrepp kan använda stämpeln.

 

Storsäljaren för kontoret.

Ergonomist.

Alltid snygga avtryck.

Printy Fickstämpel

PRINTY fickstämpel

Genom sitt smidiga format är den lämplig som en fickstämpel eller som en privatstämpel. Finns i ett antal storlekar. Inbyggd dyna som byts ut när färgenmattas.

 

 

Enkel att ha med sig.

Klarar tusentals avtryck.

Inbyggd stämpeldyna.

Trodat Stativdatumstämpel

TRODAT stativdatumstämpel

Trodats stabila datumstämplar med utbytbara dynkasetter. Finns som standardstämpel med enbart datum eller så kan du bygga den med ditt eget utseende här på vår hemsida.

 

 

 

Klarar tusentals avtryck.

Utbytbar dynkasett.

Finns i många storlekar.

Power Dater

POWER DATER

Självfärgande handdatumstämpel med en robust konstruktion finns i tre olika storlekar. Infärgningslåda och stämpelställ i ett finns till de två minsta storlekarna, detta ger en enkel återinfärgning av stämpeln.

 

Ergonomisk.

Enkel att återinfärga.

Alltid snygga avtryck.

Printy Kontrollstämpel

PRINTY kontrollstämpel

En liten enkel stämpel med kvadratisk form. Finns i ett antal olika storlekar upp till 40x40mm. Inbyggd dyna som enkelt byts när färgen börjar mattas. Stämpeln går också att få med ett smart fäste för yoyo.

 

 Klarar tusentals avtryck.

 Bra för små avtryck.

Klarar tusentals avtryck med den inbyggda dynan.

Handy för separat stämpeldyna

HANDY för separat stämpeldyna

Denna stämpel använder man i först hand när man behöver stämpla med specialfärger. Glöm inte att köpa till stämpeldyna.

 

 

 

Kan användas med olika färger.

Enkel att använda.

Finns i många storlekar.

 

Printy Mobile

PRINTY mobile

Fickstämpel med clips som du alltid kan bära med dig.
Finns i två storlekar 38x13 och 47x18mm.

 

 

Bra fickstämpel.

Enkel att använda.

Klarar många avtryck med den inbyggda dynan.

 

Order Form

Information om din offert

  • Kontaktinformation