Stämpelur från Stämpelfabriken

Stämpelur från Stämpelfabriken

Stämpeluren delar vi in i två grupper; registrerande respektive summerande. Valet består dels mellan dessa grupper, dels hur många gånger de anställda skall kunna stämpla per dag. Hitta en variant på stämpelklocka/stämpelur som passar på just ditt företag. Du beställer enkelt billiga och bra stämpelur online. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Registrerande stämpelur

Dessa stämpelur visar när de anställda anlänt, tagit raster och gått hem.

QR 6560 tillåter 6 stämplingar per anställd och dag, dvs. In, Ut och två raster/pauser. Stämplar med två färger och kan därmed ställas att markera sen ankomst, tidig hemgång eller övertid.

Summerande stämpelur

QR 475 summerar instämplad grundtid och övertid, kan programmeras för automatiskt avdrag av tre raster, varav en även kan stämplas.

TimeLOG Mini är avsett för mindre företag med högst 30 anställda som till ett lågt pris vill uppnå fördelarna med ett PC-baserat närvarosystem.

TP 20 är ett lätthanterligt jobbur lämpligt för mindre arbetsplatser. Uret ställs in för en tidstämpling i vänster eller högerkant av ett vanligt papper och kan därför användas i ett flertal olika situationer.

Stämpelur

Order Form

Information om din offert

  • Kontaktinformation