Trodat Stativdatumstämpel 5430L

Trodat Stativdatumstämpel 5430L

Fler bilder

  • Trodat stativdatumstämpel 5430L
  • Exempel på stämpeltryck från Trodat stativdatumstämpel 5430L

Trodat Stativdatumstämpel 5430L - med text och datum


När du behöver en klassisk datumstämpel som stämplar både en färdig text och ett flexibelt datum – då är den här stämpeln idealisk för dig! Trodat Stativdatumstämpel 5430L är en tålig och väldesignad stämpel som är perfekt när du vill ha högsta kvalitet på dina stämpelavtryck, oavsett hur ofta och många gånger du stämplar.


Perfekt stämpel för dig som vill ha ordning och reda på värdehandlingar och olika typer av bokföringsmaterial. På just den här typen av stämpel finns de förinställda texterna: BETALD, ANKOM, BOKFÖRD, FAKTURERAD, FAXAD och STANSAD
Beställ extra dynkasett, klicka här


Se alla våra Datumstämplar

330 :-
330 :-

Detaljer

Den här stativdatumstämpeln med text så som BETALD, FAKTURERAD och andra tydliga och vanligt förekommande budskap, är ett klassiskt och enkelt sätt att märka dina dokument snabbt och smidigt. Perfekt när man vill kunna hålla en bra och tydlig ordning på sitt kontorsmaterial, inkommande och utgående försändelser, kuvert eller emballage, kvitton och andra värdehandlingar som man inte har tillgång till digitalt. En datumstämpel med både datum och text är praktiskt både för dig som jobbar inom offentlig verksamhet så väl som för dig som är konsult eller egenföretagare.

Stämpeln ger en jämn och fin färgfördelning i varje stämpelavtryck. Datumens inställningar på stämpeln går enkelt att ändra och justera. Om stämpelfärgen tar slut beställer du smidigt enstaka stämpeldynor från oss på Stämpelfabriken.

 

Vill du veta mer om våra olika typer av datumstämplar? Ta gärna kontakt med oss på Stämpelfabriken, vi hjälper dig gärna att hitta den datumstämpel som passar er verksamhet bäst!

Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva recensioner logga in eller skapa ett konto