Trodat Printy datumstämpel 4 mm

Trodat Printy datumstämpel 4 mm

Fler bilder

För all slags datummärkning – när du behöver ett klassiskt och tydligt avtryck med aktuellt datum – är Trodat Printy datumstämpel 4mm idealisk för dig! Kanske har du behov av att märka handlingar eller inkomna blanketter i en viss ordning och med ett visst datum? Vill du ha en tydlig och enkel stämpling av dina dokument, för att göra handläggning och sortering ännu enklare? Kanske arbetar du med livsmedel, och behöver en bra datumstämpel för att märka upp förpackningarna med ett bäst-före-datum?


Oavsett hur just dina behov ser ut, kan vår Trodat Printy datumstämpel märka dina produkter och dokument både smidigt, snabbt, och tydligt. Den här datumstämpeln ger ett extra smalt stämpelavtryck (endast 4 mm) med tydlig fokus på datumsiffrorna som stämplas fram i klassiskt typsnitt. Tack vare den minimala stämpelytan löper du mycket liten risk för exempelvis fläckar från överskottsfärg.


Beställ extra dynor, klicka här


Se alla våra Datumstämplar

225 :-
225 :-

Detaljer

Datumstämpel med smal stämpelyta

Trodat Printy datumstämpel har en stabil konstruktion, och ger garanterat högkvalitativa och klara stämpelavtryck vid varje stämpling. Stämpelavtrycket är uppbyggt i formatet Dag-Månad-År, med 4 mm vertikal bredd på stämpelavtrycket.

Skulle stämpelfärgen ta slut så kan du snabbt och lätt köpa till extra stämpeldynor.

 

Vill du ha mer information om våra olika varianter av datumstämplar? Välkommen att ta kontakt med oss på Stämpelfabriken, vi hjälper dig gärna att hitta er perfekta datumstämpel!


Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva recensioner logga in eller skapa ett konto