Power Dater - egen text

Power Dater - datumstämpel med tydligt avtryck

När du behöver märka dina handlingar med ett tydligt datum, är vår Power Dater datumstämpel ett mycket bra alternativ! Har du till exempel behov av att märka handlingar eller inkomna blanketter i en viss ordning? Behöver du en extra tydlig stämpling av dina dokument, för att underlätta sortering och handläggning? 

Vår Power Dater märker dina dokument och andra pappersprodukter både snabbt, smidigt och tydligt med sin kvadratiska inramning och datumavtryck centrerat i stämpeln. Den självfärgande designen gör att du slipper externa stämpeldynor och den risk för överskottsfärg och fläckar som alltid kommer med ett extra moment vid stämpling.


Datumstämpel med egen text

Power Dater datumstämpel har en robust konstruktion, och ger garanterat klara och högkvalitativa stämpelavtryck vid varje användning. Du väljer själv det typsnitt och textstorlek som passar just din verksamhet bäst, för att skapa ett helt och hållet skräddarsytt avtryck på din datumstämpel.

Skulle stämpelfärgen ta slut erbjuder vi självklart extra infärgningslådor och stämpelställ till Power Daters minsta stämpelstorlekar.

Vill du ha mer information om våra olika varianter av datumstämplar? Välkommen att ta kontakt med oss på Stämpelfabriken, vi hjälper dig gärna att hitta er perfekta datumstämpel! 

 

Se alla våra Datumstämplar

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering