Datumstämplar standard

Praktiska datumstämplar

Stämpelfabrikens datumstämplar används på dokument som exempelvis ankomststämpling av bland annat fakturor. Beroende på vilka slags dokument du behöver sätta en datumstämpel på, så kan du vara säker på att du hittar den rätta stämpeln här hos Stämpelfabriken. Inkomna eller utgående dokument kan behöva datumstämplas, utgångsdatum eller diarieföring kräver ofta en specifik datumstämpel. Kombinera datum med vald standardtext som ex. BETALT, KONTROLLERAT, BOKFÖRT, ANKOM osv.

Välj bland stativstämplar med datum eller banddatumstämplar.

Datumstämplarnas egenskaper

 • Tydliga och professionella avtryck
 • Klarar frekvent stämpling
 • Möjlighet att välja ergonomiska datumstämplar 
 • Finns även stämplar med engelska datum
 • Möjlighet att välja olika datumstämplar
 • Robusta, hållbara konstruktioner
 • Hög kvalitet
 1. Trodat Stativdatumstämpel 5030

  TRODAT STATIVDATUMSTÄMPEL 5030

  Stämpelfabriken erbjuder stativdatumstämpel 5030 med ändringsbart datum där texthöjden är 4mm. Den praktiska datumstämpeln från Trodat är perfekt att använda på kontoret för stämpling av allehanda dokument. Stativdatumstämpeln är utmärkt för att exempelvis ange en ankomststämpling eller märka när en faktura är betald. Du får tydliga och professionella avtryck varje gång och dess höga kvalitet bidrar till att du kan göra frekventa stämplingar.

  Beställ extra dynkasett, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  280 :-

 2. Trodat Stativdatumstämpel 5430L

  Trodat Stativdatumstämpel 5430L - med text och datum

  När du behöver en klassisk datumstämpel som stämplar både en färdig text och ett flexibelt datum – då är den här stämpeln idealisk för dig! Trodat Stativdatumstämpel 5430L är en tålig och väldesignad stämpel som är perfekt när du vill ha högsta kvalitet på dina stämpelavtryck, oavsett hur ofta och många gånger du stämplar.

  Perfekt stämpel för dig som vill ha ordning och reda på värdehandlingar och olika typer av bokföringsmaterial. På just den här typen av stämpel finns de förinställda texterna: BETALD, ANKOM, BOKFÖRD, FAKTURERAD, FAXAD och STANSAD


  Beställ extra dynkasett, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  330 :-

 3. Trodat Stativdatumstämpel egen text

  Trodat Professional – ergonomisk stämpel med egen text och design

  Vill du kombinera både egen text och egen design i din stämpel? Vill du samtidigt att stämpeln ska kännas bra i handen även vid daglig användning, och att man inte ska behöva bli trött av att stämpla upprepade gånger? Då är Trodat Professional datumstämpel den idealiska stämpeln för dig!

  Designa din egen högkvalitativa stämpel!

  Med den här stämpeln får du möjlighet att skapa en unik och egen design, med en eller flera rader text, olika typsnittsstorlekar, möjlighet till linjering, olika storlekar på inramning, med mera. Den garanterar alltid rena och snygga avtryck. Datumstämpelns robusta stålkärna ger hållbarhet och stabilitet, och dess material och utförande i hög kvalitet gör den till en mästare i Trodats produktsortiment.

  Stämpla klimatneutralt, ergonomiskt – och rent

  Från och med 2013 är alla Trodat Professional stämplar klimatneutrala, som ett led i att långsiktigt skydda vårt klimat och vår miljö.

  Datumstämpeln ligger perfekt i handen tack vare det ergonomiskt utformade handtaget. Avtrycket sker i en mjuk och rund stämpelrörelse. Även den enskildes arbetsmiljö blir med andra ord underlättad.

  Brukar du få smutsiga fingrar medan du justerar datum? Inte med Trodat Professional. Denna stämpel har ett stabilt lock för stämpelbanden, som förhindrar kontakt med fingrar och håller händerna rena varje dag. Välkommen att beställa din egen logga i smart stämpelform – hör av dig till oss på Stämpelfabriken så hjälper vi dig!

  Läs mer
  570 :-

 4. Power Dater Datumstämpel ANKOM

  POWER DATER DATUMSTÄMPEL ANKOM

  Power Dater Datumstämpel ANKOM Standard är en självfärgande stämpel. Dess robusta konstruktion är av hög kvalitet. Den praktiska Power Dater stämpeln är utmärkt att ha tillhands vid kontorsarbetet, där du enkelt och smidigt kan stämpla datum på fakturor, brev och andra dokument. Datumstämpeln är lämplig för att stämpla ankomst av produkt eller när exempelvis en räkning är erlagd. Varje avtryck blir tydlig och det går snabbt och smidigt att använda stämpeln.

  Köp till påfyllnadsfärg, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  550 :-

 5. Trodat Printy datumstämpel med olika texter

  Datumstämpel med texterna BETALT, KVITTERAS, DEBITERAD, ATTESTERAD, PÅMIND, AVSÄNT, LEVERERAT, ANKOM, BOKFÖRT, BESVARAT, KONTROLLERAT INFÖRD. 4 mm texthöjd, ISO-datum.Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  275 :-

 6. Banddatumstämpel ISO-datum

  BANDDATUMSTÄMPEL ISO-DATUM

  Banddatumstämpel på 3 mm, används med en separat stämpeldyna, ISO-datum ÅÅÅÅ-MM-DD. Idag finns en stämpel för varje tillfälle och med denna banddatumstämpel kan du få snabba och professionella ISO-datumavtryck. Funktionen är genial och på samma gång enkel – du kan variera datum efter behov och tillsammans med en separat stämpeldyna kan du utföra allehanda avtryck på olika sorters dokument. Hos oss på Stämpelfabriken får du kvalitetsstämplar som håller för frekventa och professionella avtryck. Dess stabila konstruktion håller länge och de fungerar utmärkt för att förenkla ditt kontorsarbete. Arbetet går både snabbare och smidigare med denna banddatumstämpel. Den är av hög kvalitet och är bra för avtryck på allehanda dokument där det krävs väl synliga ISO-datum.

  För separat stämpeldyna, beställ dyna, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  70 :-

 7. Banddatumstämpel Engelskt datum

  Banddatumstämpel, engelskt datum DD-MM-ÅÅÅÅ

  För separat stämpeldyna, beställ dyna, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  70 :-

 8. Printy datumstämpel 3 mm

  Printy datumstämpel 3 mm Beställ extra dynor, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  165 :-

 9. Trodat Printy datumstämpel 4 mm

  För all slags datummärkning – när du behöver ett klassiskt och tydligt avtryck med aktuellt datum – är Trodat Printy datumstämpel 4mm idealisk för dig! Kanske har du behov av att märka handlingar eller inkomna blanketter i en viss ordning och med ett visst datum? Vill du ha en tydlig och enkel stämpling av dina dokument, för att göra handläggning och sortering ännu enklare? Kanske arbetar du med livsmedel, och behöver en bra datumstämpel för att märka upp förpackningarna med ett bäst-före-datum?

  Oavsett hur just dina behov ser ut, kan vår Trodat Printy datumstämpel märka dina produkter och dokument både smidigt, snabbt, och tydligt. Den här datumstämpeln ger ett extra smalt stämpelavtryck (endast 4 mm) med tydlig fokus på datumsiffrorna som stämplas fram i klassiskt typsnitt. Tack vare den minimala stämpelytan löper du mycket liten risk för exempelvis fläckar från överskottsfärg.

  Beställ extra dynor, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  225 :-

Order Form

Information om din offert

 • Kontaktinformation