Datumstämplar

Datumstämpel – För många olika behov

Att hålla koll på dagarna på olika typer av dokument blir enkelt med en datumstämpel. Det kan finnas flera olika anledningar till varför du behöver märka papperna med dagens datum och här hos oss på Stämpelfabriken kan du välja mellan flera olika typer av snygga, billiga stämplar av hög kvalitet.

Vår förhoppning är att du ska hitta det du söker här på hemsidan men om du mot förmodan inte gör det – tveka inte att höra av dig! Vi finns här för att hjälpa dig och du är välkommen att ringa, skicka e-post eller besöka vår fysiska butik i Linköping.

Olika sorters datumstämplar

I vårt sortiment erbjuder vi olika typer av datumstämplar som du kan använda för att datera dina dokument samtidigt som den ger dig möjlighet att representera ditt företag. Hos oss på Stämpelfabriken kan du köpa allt ifrån varianter av datummärkare med separat dyna, till självfärgande datumstämplar som enbart trycker datum. Du kan också beställa egendesignade stämplar där du kan välja till om du vill ha en personlig text eller logotyp!

Vad du än behöver för typ av datummärkare för att datera dina papper kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell för dig och din firma.
 1. Trodat Stativdatumstämpel 5030

  TRODAT STATIVDATUMSTÄMPEL 5030

  Stämpelfabriken erbjuder stativdatumstämpel 5030 med ändringsbart datum där texthöjden är 4mm. Den praktiska datumstämpeln från Trodat är perfekt att använda på kontoret för stämpling av allehanda dokument. Stativdatumstämpeln är utmärkt för att exempelvis ange en ankomststämpling eller märka när en faktura är betald. Du får tydliga och professionella avtryck varje gång och dess höga kvalitet bidrar till att du kan göra frekventa stämplingar.

  Beställ extra dynkasett, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  280 :-

 2. Trodat Printy datumstämpel med olika texter

  Datumstämpel med texterna BETALT, KVITTERAS, DEBITERAD, ATTESTERAD, PÅMIND, AVSÄNT, LEVERERAT, ANKOM, BOKFÖRT, BESVARAT, KONTROLLERAT INFÖRD. 4 mm texthöjd, ISO-datum.Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  275 :-

 3. Trodat Stativdatumstämpel 5430L

  Trodat Stativdatumstämpel 5430L - med text och datum

  När du behöver en klassisk datumstämpel som stämplar både en färdig text och ett flexibelt datum – då är den här stämpeln idealisk för dig! Trodat Stativdatumstämpel 5430L är en tålig och väldesignad stämpel som är perfekt när du vill ha högsta kvalitet på dina stämpelavtryck, oavsett hur ofta och många gånger du stämplar.

  Perfekt stämpel för dig som vill ha ordning och reda på värdehandlingar och olika typer av bokföringsmaterial. På just den här typen av stämpel finns de förinställda texterna: BETALD, ANKOM, BOKFÖRD, FAKTURERAD, FAXAD och STANSAD


  Beställ extra dynkasett, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  330 :-

 4. Trodat Stativdatumstämpel egen text

  Trodat Professional – ergonomisk stämpel med egen text och design

  Vill du kombinera både egen text och egen design i din stämpel? Vill du samtidigt att stämpeln ska kännas bra i handen även vid daglig användning, och att man inte ska behöva bli trött av att stämpla upprepade gånger? Då är Trodat Professional datumstämpel den idealiska stämpeln för dig!

  Designa din egen högkvalitativa stämpel!

  Med den här stämpeln får du möjlighet att skapa en unik och egen design, med en eller flera rader text, olika typsnittsstorlekar, möjlighet till linjering, olika storlekar på inramning, med mera. Den garanterar alltid rena och snygga avtryck. Datumstämpelns robusta stålkärna ger hållbarhet och stabilitet, och dess material och utförande i hög kvalitet gör den till en mästare i Trodats produktsortiment.

  Stämpla klimatneutralt, ergonomiskt – och rent

  Från och med 2013 är alla Trodat Professional stämplar klimatneutrala, som ett led i att långsiktigt skydda vårt klimat och vår miljö.

  Datumstämpeln ligger perfekt i handen tack vare det ergonomiskt utformade handtaget. Avtrycket sker i en mjuk och rund stämpelrörelse. Även den enskildes arbetsmiljö blir med andra ord underlättad.

  Brukar du få smutsiga fingrar medan du justerar datum? Inte med Trodat Professional. Denna stämpel har ett stabilt lock för stämpelbanden, som förhindrar kontakt med fingrar och håller händerna rena varje dag. Välkommen att beställa din egen logga i smart stämpelform – hör av dig till oss på Stämpelfabriken så hjälper vi dig!

  Läs mer
  570 :-

 5. Power Dater Datumstämpel ANKOM

  POWER DATER DATUMSTÄMPEL ANKOM

  Power Dater Datumstämpel ANKOM Standard är en självfärgande stämpel. Dess robusta konstruktion är av hög kvalitet. Den praktiska Power Dater stämpeln är utmärkt att ha tillhands vid kontorsarbetet, där du enkelt och smidigt kan stämpla datum på fakturor, brev och andra dokument. Datumstämpeln är lämplig för att stämpla ankomst av produkt eller när exempelvis en räkning är erlagd. Varje avtryck blir tydlig och det går snabbt och smidigt att använda stämpeln.

  Köp till påfyllnadsfärg, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  550 :-

 6. Trodat Stativdatumstämpel med dubbla datum

  Datumstämpel med två olika datum!

  Är du i behov av en stämpel som kan stämpla två olika datum samtidigt? Det finns många tillfällen där man kan behöva märka dokument och föremål med både två stycken datum samt en tillhörande text. Kanske behöver du en smidig mekanism för stämpling av tillverkningsdatum för produkter inom detaljhandeln? Eller kanske behöver du flexibelt och snabbt kunna stämpla utgångsdatum för varor och livsmedel?

   

  Smart och smidig datumstämpel

  Med Trodat Stativdatumstämpel stämplar du smidigt två datum plus en valfri text – enkelt och flexibelt! Tack vare sitt stativ är din arbetsplats säkrad mot kladd av eventuell överskottsfärg från datumstämpeln, då den alltid automatiskt lyfts upp från underlaget efter användning.

  Max textyta 57x33mm med datum i mitten

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  690 :-

 7. Power dater datumstämpel med egen text

   Power dater självfärgande datumstämpel stämpel.

  Bygg stämpeln direkt på vår hemsida, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  650 :-

 8. Printy datumstämpel 3 mm

  Printy datumstämpel 3 mm Beställ extra dynor, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  165 :-

 9. Banddatumstämpel Engelskt datum

  Banddatumstämpel, engelskt datum DD-MM-ÅÅÅÅ

  För separat stämpeldyna, beställ dyna, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  70 :-

 10. Banddatumstämpel ISO-datum

  BANDDATUMSTÄMPEL ISO-DATUM

  Banddatumstämpel på 3 mm, används med en separat stämpeldyna, ISO-datum ÅÅÅÅ-MM-DD. Idag finns en stämpel för varje tillfälle och med denna banddatumstämpel kan du få snabba och professionella ISO-datumavtryck. Funktionen är genial och på samma gång enkel – du kan variera datum efter behov och tillsammans med en separat stämpeldyna kan du utföra allehanda avtryck på olika sorters dokument. Hos oss på Stämpelfabriken får du kvalitetsstämplar som håller för frekventa och professionella avtryck. Dess stabila konstruktion håller länge och de fungerar utmärkt för att förenkla ditt kontorsarbete. Arbetet går både snabbare och smidigare med denna banddatumstämpel. Den är av hög kvalitet och är bra för avtryck på allehanda dokument där det krävs väl synliga ISO-datum.

  För separat stämpeldyna, beställ dyna, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  70 :-

 11. Modell DN 53 – Datum och 5-siffrig nummerserie

  Texplatta 50 * 30 mm med datum och 5-siffrig siffergrupp

  Beställ extra dyna, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  3 350 :-

 12. Modell 9 - Datum och 6-siffrig nummerserie

  Stämplar med datum och 6-siffrig nummerserie samtidigt.

  Beställ extra dyna, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar Läs mer
  2 300 :-

 13. Infärgningslåda

  Helt nytt stäpelställ och infärgningslåda till Power Dater där även datumet blir automatiskt infärgat Läs mer
  90 :-

 14. Trodat Printy datumstämpel 4 mm

  För all slags datummärkning – när du behöver ett klassiskt och tydligt avtryck med aktuellt datum – är Trodat Printy datumstämpel 4mm idealisk för dig! Kanske har du behov av att märka handlingar eller inkomna blanketter i en viss ordning och med ett visst datum? Vill du ha en tydlig och enkel stämpling av dina dokument, för att göra handläggning och sortering ännu enklare? Kanske arbetar du med livsmedel, och behöver en bra datumstämpel för att märka upp förpackningarna med ett bäst-före-datum?

  Oavsett hur just dina behov ser ut, kan vår Trodat Printy datumstämpel märka dina produkter och dokument både smidigt, snabbt, och tydligt. Den här datumstämpeln ger ett extra smalt stämpelavtryck (endast 4 mm) med tydlig fokus på datumsiffrorna som stämplas fram i klassiskt typsnitt. Tack vare den minimala stämpelytan löper du mycket liten risk för exempelvis fläckar från överskottsfärg.

  Beställ extra dynor, klicka här

  Se alla våra Datumstämplar

  Läs mer
  225 :-

Order Form

Information om din offert

 • Kontaktinformation