Kopians överensstämmelse

Stämpel med text: Kopians överensstämmelse med originalet intygas: Vidimerasstämpel Storlek 51x9mm

Point självfärgande handstämpel för kontorsbruk, stämpeln har ett ergonomiskt handtag som sparar kraft när du stämplar mycket. En fjädermekanism gör att du alltid får ett snyggt avtryck och sparar färg. Point har ett genialiskt stämpelställ där du med enhandsgrepp kan använda stämpeln.

Köp till påfyllnadsfärg, klicka här

195,00 :-

Bästsäljande stämpel – ”Kopians överensstämmelse med originalet intygas”

På Stämpelfabriken har vi ett stort sortiment av praktiska och användarvänliga standardstämplar. Stämpeln med trycket ”Kopians överensstämmelse med originalet intygas” är inget undantag – dess ergonomiska utformning och lättarbetade funktion har gjort den till en riktig storsäljare. Perfekt för validering av inkomna handlingar, kontroll, och som smidigt hjälpmedel för att utforma intyg av olika slag.

Smidiga stämplar att beställa online

Vår ”Kopians överensstämmelse..”-stämpel är av typen Point, vilket innebär att stämpeln är enkel och stilren med självfärgande funktion. Detta gör att man slipper hantera externa stämpeldynor och färger, utan kan lita på att varje stämpling alltid håller samma höga kvalitet. En fjädrande mekanism i stämpeln gör den ergonomisk att använda, oavsett hur många gånger du stämplar, samt gör att varje stämpling blir jämn och fin i färgen.

Hos oss på Stämpelfabriken hittar du många olika typer av stämplar, både med färdigtryckta budskap, och stämplar som du designar själv. Samtliga av våra standardstämplar - så som ”Kopians överensstämmelse”-stämpeln – är mycket enkla att beställa online, då inga extra tillval är nödvändiga. Välkommen med din beställning redan idag!