EUR 1

Point-stämpel för tullhantering - EUR 1

Vår tullstämpel för EUR 1-stämpling har många fördelar – förutom att den gör det tydligt att försändelsen omfattas av nedsatt tull/är tullbefriad. Våra point-stämplar är alla anpassade för kontorsbruk, vilket bland annat innebär att de har ett ergonomiskt handtag – vilket sparar på handleden om du stämplar mycket.

Behöver du påfyllnadsfärg? Beställ smidigt här!

Här hittar du hela vårt sortiment av tullstämplar!

Tveka inte att kontakta oss på Stämpelfabriken om du har ytterligare frågor om våra tullstämplar, eller andra produkter i vårt sortiment!

Max: 250 tecken

295,00 :-

För smidig och tydlig stämpling av exportvaror som har sitt ursprung i EU: Använd vår EUR-1-stämpel!

Är du exportör av varor som ska skickas tullfritt, eller med nedsatt tullavgift? Som exportör till länder som EU har frihandelsavtal med, (d.v.s ett land där mottagaren ska kunna importera varorna tullfritt, eller med nedsatt tullavgift) behöver man som exportör ett korrekt ursprungsintyg för de aktuella varorna. För att tydliggöra att ett sådant ursprungsintyg finns, används med fördel en tullstämpel!

Vår stämpel för tullhantering: EUR 1, anger att varan omfattas av ursprungscertifikatet EUR.1. Detta kan användas oavsett värdet på försändelsen.

Våra tullstämplar är också:

  • Självfärgande – du slipper separat stämpeldyna
  • Har en smidig fjädermekanism som ger ett jämnt och snyggt stämpelavtryck varje gång du stämplar
  • Är utrustade med stämpelställ – så du smidigt kan använda ett enhandsgrepp vid stämpling