Stämpel för tullhantering, EEA-ursprung

Point självhäftande handstämpel är lämpad för tullhantering och med den kan du försäkra varornas EEA-ursprung. En kvalitativ stämpel med ergonomiskt handtag, vilket underlättar när du stämplar mycket. Dess fjädermekanism ger ett jämnt och fint avtryck och endast minimalt med stämpelfärgen används; den klarar flera tusen avtryck innan det är dags för påfyllnadsfärg. Tack vare att stämpeln har ett stämpelställ, så behöver du endast använda en hand vid stämpling.

Se hela vårt sortiment av stämpel för tullhantering här.

Här kan du smidigt beställa färg för återfyllning.

Välkommen att kontakta oss på Stämpelfabriken Välkommen att kontakta oss om du har frågor, eller är i behov av hjälp med vilken typ av tullstämpel som är bäst lämpad för dig.

410,00 :-

När används denna tullstämpel?

Point tullstämpel används när du är i behov av en smidig och tydlig stämpel för att försäkra exportvarors EEA-ursprung. Med denna stämpel får du ett korrekt ursprungsintyg för de produkter som ska skickas. Stämpeln är förberedd på så sätt att du manuellt kan fylla i de nödvändiga uppgifterna som krävs i stämpelmallen. Den är dessutom självhäftande och behöver därmed ingen stämpeldyna.

Fördelar med stämpel för tullhantering, EEA-ursprung

  • - Självhäftande - smidig stämpling utan stämpeldyna
  • - Fjädermekanism - professionellt jämnt och fint stämpeltryck
  • - Enhandstämpel - med ett stämpelställ behövs endast en hand användas vid stämpling
  • - Ergonomiskt handtag - underlättar vid frekvent stämpling
  • - Tydlig - ett korrekt ursprungsintyg med plats för nödvändig information