EU-ursprung

Point-stämpel för tullhantering: EU-ursprung

Vår tullstämpel för EU-ursprungsstämpling har flera olika fördelar – förutom att stämpeln gör det tydligt att de aktuella varorna har sitt fullständiga ursprung inom EU, och därmed är förmånsberättigade. Samtliga våra tullstämplar är Point-stämplar, vilket innebär att de är anpassade för kontorsbruk. Därför har de ett ergonomiskt handtag – vilket sparar kraft vid stämplingen, och ger ett jämnt och fint resultat i stämpeltrycket.

Våra tullstämplar är även utrustade med:

  • Stämpelställ – du behöver bara använda en hand vid stämpling
  • Självfärgande – du slipper separat stämpeldyna och det eventuella färgspill sådana kan ge
  • En smidig fjädermekanism vilken ger ett jämnt och snyggt stämpelavtryck varje gång du stämplar.

Här kan du smidigt beställa påfyllnadsfärg!

Här finner du hela vårt sortiment av tullstämplar!

Ta gärna kontakt med oss på Stämpelfabriken om du har ytterligare frågor, eller behöver rådgivning kring vilken typ av tullstämpel som är bäst för just din verksamhet!

410,00 :-

För tydlig och smidig stämpling av exportvaror som har sitt ursprung i EU – och därmed är förmånsberättigade: Använd vår EU-ursprung-stämpel!

Är du exportör av varor som ska skickas med nedsatt tullavgift, eller helt tullfritt? Som exportör av varor till länder som EU har frihandelsavtal med, behöver man ett korrekt ursprungsintyg för de varor man ska skicka. För att tydliggöra att ett sådant ursprungsintyg finns, används med fördel tullstämpeln EU-ursprung, där man även manuellt kan fylla i tullmyndighetens tillståndsnummer i det färdiga avtrycket.