Stämpel med text: KOPIA

Stämpel med text: KOPIA Storlek 50x10mm
195,00 :-

Praktisk stämpel med texten ”Kopia”

Att skapa ordning på kontoret är kanske inte så svårt – men att bibehålla den, det är ofta en större utmaning! Med en stämpel med texten ”Kopia” har du ett moment mindre att hålla reda på, och får lättare ordning och reda på dina papper. Vår tydliga ”Kopia”-stämpel har många olika användningsområden, allt från validering, kontroll, märkning av dokument eller fakturor, m.m.

Beställ ergonomisk ”Kopia”-stämpel enkelt online

Våra Point Standardstämplar är självfärgande, vilket gör det lätt att undvika onödigt färgspill eller tryckfärg på händerna, vilket är vanligt förekommande när man hanterar externa stämpeldynor. ”Kopia”-stämpeln har även ett ergonomiskt handtag som gör att du slipper bli trött i armen - även om du stämplar många kopior. Fjädermekanismen i stämpeln gör att du alltid får ett färgmässigt jämnt och fint resultat i trycket, samtidigt som du sparar på färgen.

Vi på Stämpelfabriken har ett stort sortiment av både standardstämplar eller stämplar som du kan skräddarsy med egen design och logotyp - och mycket mer. En stämpel för varje tillfälle helt enkelt! Välkommen att beställa din stämpel online redan idag!Ortopedteknik